måndag 13 maj 2013

En minnesvärd resa

Fredag eftermiddag och avfärd mot Finland via skärgårdsvägen, övernattning på finska sidan i stugbyn Lomatorpa placerad i Taivassalo.

Utställning i Pöytyä på lördagen där “Charlie” blev BIR-valp, Bobs blev BIR, Cert och Fiona fick nöja sig med EXC.1. Alla tre har gjort fina framsteg vad gäller hantering av främmande, Smiley åkte på blått pga att hon ännu är i alldeles för högt hull – men vi jobbar vidare på saken.



Efter utställningen åkte vi ner till Borgå för att hämta vår nya familjemedlem – en helt ljuvlig griiffon-valp vid namn Cadogan Timbaland, äntligen en flerårig dröm som gått i uppfyllelse. Framåt och orädd – vad mer kan man begära?

Sen var det dax att åka vidare till Marie & Elvis, spännande att se deras nya hem. Strax efter kom Micke & Sofia med Sniff som har vuxit och blivit alldeles fantastiskt och stilig.
Vi hade en trevlig kväll och trots att Hugo är sjuk såg han ändå bra ut och han får den bästa vård hos Marie, för att minska lite på Hugos stress kom vi överens om att vi skulle ta Nadya med hem till Åland och så får vi se hur framtiden utvisar det hela att falla ut.
TACK till er alla för en jättehärlig och trevlig kväll som var väldigt intressant med tanke på Mickes teori och berättelse, vilket verkligen satte tankarna i rullning.

Under helgen har även lilla Saana (Eriksro Bright Star) ställts på en Match Show och slutat som Bästa valp 2:a, Grattis till Piia och jättebra handling Niina.
Anarchos Trikimees aka “Ticko” har gjort det igen – BIR, CACIB 
Hemvägen var också riktad till skärgårdsvägen, övernattning och bad i vedeldad strandbastu stod på programet – fungerade helt utmärkt med alla 7 hundar som var med, den enda som inte ännu kan gå i koppel är vår 9 veckors trollunge.