måndag 5 augusti 2013

Lundehundsträff i Hamnsundet

I dag var en bra dag, fint väder fast kanske lite för varmt ändå, men färden gick ändå till Berit och Kalle som bor i Hamnsundet i Saltvik och hälsade på för att samtidigt lite fira deras “Zenta” (FI CH. Eriksro Monne Demeter) som fyllde 13 år för nästan en vecka sedan.

Med mig hade jag Sandy och Charlie från min egen flock och lånade in gamla Cissi så fick hon också vara med på ett hör och fira lite i förväg för hon blir 12 år den 8 augusti.

Vi fick även till en gruppbild av Eriksro-fyrklöver vilket var lite roligt då åldern och kombinationerna varierade. Trädgårdsbordet åkte fram och dit upp åkte alla fyra hundar, efter lite fixande och trixande, fniss och skratt så lyckades vi få till ett par bilder iaf.

eriksrokennel

På bilden från vänster till höger är:

Eriksro Monne Demeter (Zenta)
Eriksro Cruella  (Cissi)
Eriksro Stojiga Sandy  (Sandy)
Eriksro Sweet Sugar  (Charlie)

 

Inte så tokig bild med tanke på att de gamla damerna inte alls uppskattade ungdomarna, de var lite för livliga för deras tycke och smak. Charlie blev hemskt förtjust i Zenta och verkligen visade hur snygg han egentligen är, var väl lite för närgången i en sväng så han fick lära sig veta hut av Zenta – så gamla damen kan nog ännu.
Naturligtvis var också Ragnar med och i vanlig ordning charmade han in sig.

Mer bilder från träffen hittar man här i stora galleriet:  http://eriksro.1g.fi/kuvat/Kennel+Eriksro/Puppies+by+kennel+Eriksro/2000+-+The+greek+litter/Fin+Ch.+Eriksro+Monne+Demeter/2013-08-04/